Lokacija

Lux Vile Art je komlepks kuća koji je smešten u srcu prirode i čistog vazduha. U potrazi za idealnim mestom za odmor ali i život, pronašli smo ovu oazu mira smeštenu između Kosmaja i Avale. Pristupačnost lokacije vidljiva je po lakoći isključivanja sa autoputa preko kojeg Vam je potrebno samo 20 minuta od centra Beograda do ovog komadića raja.

Zašto baš ova lokacija?

Povoljna klima i očuvana priroda rezultirale su raznovrsnim voćnjacima koje održavaju i neguju meštani Malog Požarevca. Takođe, u blizini kompleksa Lux Vila nalaze se crkva, škola, vrtić, sportski tereni, teretana, pumpa, kafić i prodavnica. Pristup vilama omogućen je asfaltiranim putem koji se račva ka svakoj vili posebno, što obezbeđuje privatnost koju želite.

Doživite umetnost življenja kroz nezaboravne zalaske sunca u Malom Požarevcu koje možete upijati i iz restorana „Vetrenjača“ koji se nalazi u blizini, uz čašu domaćeg vina i osmehe porodice i prijatelja. Prednost ove lokacije oslikana je i u minimalnoj gustini saobraćaja i gužve, tako da se bezbrižno možete prepustiti životu punih pluća van grada.

LOKACIJA ART HILL

LOKACIJA ART CENTAR

Kontaktirajte nas